Sporthal den Elshof, Groenlo

In de afgelopen maanden was NISAV actief in Groenlo, waar hulp en advies werd gevraagd door de plaatselijke handbalvereniging en volleybalvereniging Grol. De gemeente had plannen om een grote nieuwe sporthal te realiseren, maar de indoorverenigingen zouden, om allerlei redenen, graag in de oude, bestaande sporthal Den Elshof willen blijven. Zij vroegen zich af of een verhuizing vanwege de wedstrijdeisen verplicht kan worden door de bonden. Dit is echter niet het geval;  de indoorbonden leggen hun leden geen verplichtingen op om te moeten verhuizen. Samen met architectenbureau Herman van der Heijden en vertegenwoordigers van de clubs, bezocht NISAV de bestaande, oude sporthal Den Elshof en adviseerde bij een renovatieplan waarmee de clubs nog jarenlang met plezier in deze hal kunnen blijven sporten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *