Overige organisaties

Niet aangesloten bij een van de sportbonden? Uiteraard helpen wij ook gemeenten, scholen, sportbedrijven, architecten, adviseurs, etc.

Bent u architect, aannemer, adviseur, sportbedrijf of opdrachtgever voor sporthallen en heeft u een vraag over de eisen voor sporthallen? Neem contact met ons op. Eenvoudige vragen over sporttechnische eisen beantwoorden wij u namens de vier binnensportbonden direct en voor u kosteloos.
Voor de beantwoording van complexere vragen en/of het opstellen van adviezen maken wij graag vooraf een offerte.

NISAV kan u onder andere van dienst zijn bij het maken van: 

En alle andere informatie die u nodig heeft voor het realiseren van een sportaccommodatie die voldoet aan alle eisen en wensen die de binnensportbonden en hun gebruikers daaraan stellen.

Referenties

NISAV helpt organisaties die te maken hebben met aanleg, renovatie, beheer en exploitatie van sportaccommodaties. Lees hieronder enkele referenties van recente projecten.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Met dit formulier laat u vrijblijvend uw gegevens achter voor professionele ondersteuning door NISAV bij renovatie of nieuwbouw van een sportaccommodatie. Door het invullen van dit formulier zit u nog nergens aan vast. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.