Maassluis (basketbalvereniging Green Eagles)

Deze ondersteuning hebben we begin 2022 gevonden bij NISAV.

Jaap geeft feedback op de stukken die wij produceren of van de gemeente ontvangen, ondersteunt ons in raad en daad bij contacten met de gemeente, de architect, Synarchis en de projectleiding. Daarnaast doet hij suggesties voor de voortgang en is hij vraagbaak voor de meest uiteenlopende zaken. Kortom, een welkome aanvulling op onze bouwcommissie. Zo heeft zijn inzet er mede voor gezorgd dat de sportzaal een echte basketbalzaal zal worden zonder dat er bezuinigd wordt op de afmetingen en de basketbalinrichting. Momenteel staan we voor de grote uitdaging het financiƫle plaatje voor het clubhuis rond te krijgen. Door de sterk gestegen bouwkosten is dit een hele klus. Hierbij is de ondersteuning door NISAV een waardevolle bijdrage voor ons. Uiteindelijk willen we aan het eind van de rit kunnen zeggen: het is ons samen gelukt!