Aanvraagformulier Adviestraject

Speciaal voor verenigingen die zijn aangesloten bij NBB, Badminton Nederland, NHV en Nevobo.

Met dit formulier vraagt u een adviestraject aan voor professionele ondersteuning door NISAV bij renovatie of nieuwbouw van een sporthal of sportzaal. Dit traject wordt u aangeboden door de vier sportbonden NBB, Badminton Nederland, NHV en Nevobo en is voor uw vereniging gratis als uw vereniging is aangesloten bij één van deze bonden. Door deze aanvraag in te dienen verklaart u te voldoen aan deze voorwaarde.

Het aantal trajecten dat door de bonden wordt gefinancierd is helaas niet onbeperkt; het budget voor deze ondersteuning wordt jaarlijks bepaald en op is op. NISAV behoudt zich het recht voor om uw aanvraag af te wijzen op grond van het aantal reeds toegezegde trajecten.

Als het een traject betreft waarbij ook de vereniging(en) van één of meer van de andere sporten zijn betrokken, dan verzoeken wij u om deze aanvraag mede namens deze clubs in te dienen. Neem dus vooraf contact op met de andere clubs die betrokken zijn bij het project.

Door dit formulier in te vullen geeft u NISAV toestemming om uw gegevens te gebruiken voor verdere communicatie over deze aanvraag.

    Sport

    Het project betreft